Har du det optimale web content?

Hvad er godt content?

Content er alt det indhold, du har på din hjemmeside. Det er f.eks. billeder, tekst, animationer og videoer. Det er vigtigt, at dit indhold er af høj kvalitet, da bedre indhold giver en bedre brugeroplevelse for den besøgende.

Godt content er indhold, der er relevant, præcist og værdifuldt for din målgruppe. Dertil skaber det rigtige content opmærksomhed og giver dermed også din hjemmeside en større chance for en højere placering i søgeresultaterne på Google.

Skab værdi med målrettet content.

Når du udvikler og tilføjer content til din virksomheds hjemmeside, hvad end det er et billede, tekst eller en video, er det vigtigt, at du ved, hvad formålet med det er. Hvad siger videoen om din virksomhed? Hvorfor vælger du netop dét billede? Hvor præcis er vinklen på din tekst, skaber den værdi og ny viden for besøgende, og er den søgemaskine-optimeret? Det er spørgsmål, der taler ind i det gode content.

Det kan resultere i mange konverteringer at være bevidst om, hvad du forsøger at opnå, hvordan du taler til din målgruppe, og hvilke elementer der skal til, for at dine besøgende bliver til kunder.

Nogle gange kan blot beskedne effekter give en stor virkning. Måske har du brug for små justeringer, som gør at de besøgende nemmere kan finde rundt på din hjemmeside. Brugervenlige ikoner iklædt din virksomheds design-DNA gør en verden til forskel – både for brugeren og brandingen.

Opnå øget synlighed og tilbagevendende kunder.

Gør dit content både unikt og nyttigt. Når indholdet er fængende, henvender sig til forventelige behov, og er relevant for netop din målgruppe, opnår du langt større engagement fra dine kunder. Hvis dit indhold er godt, vil de besøgende også i højere grad komme tilbage til din hjemmeside for at søge ny viden eller foretage flere køb.

Dit content er desuden også vigtigt for søgemaskinerne, da Google blandt andet indekserer din hjemmeside efter det indhold, du har på siden. Derfor handler godt content i særdeleshed om, at du har relevant og unikt indhold, hvormed du vil få en højere placering i søgeresultaterne. Sørg for at inkludere ord, som potentielle besøgende med al sandsynlighed vil bruge i deres søgeproces. Anvend attraktive og relevante billeder, der kan få brugere til at klikke sig ind på netop din hjemmeside fremfor at fravælge dig til fordel for dine konkurrenter.

Jo bedre og mere rammende content på din hjemmeside, des flere besøgende og eksponeringer på Google. Det er derfor vigtigt, at du har fokus på at optimere dit content og sikre, at det er relevant, præcist og værdifuldt for din målgruppe. I forlængelse heraf er det ligeledes afgørende at få helt styr på SEO (søgemaskineoptimering) for din hjemmeside. Hjælp din målgruppe med at finde din hjemmeside og giv dem en god brugeroplevelse med det helt rigtige content.

Har du brug for hjælp til udvikling af content?

Hos design concern kan vi hjælpe dig med både søgemaskineoptimering og udvikling af godt content. Vi har styr på, hvordan man bygger en hjemmeside op, der giver værdi for dine besøgende og kommende kunder. Med vores mange års erfaring ved vi, hvad der virker. Vi kan give din hjemmeside et kvalitetsløft ved for eksempel at udarbejde tekst, videoer eller animationer, som dine kunder og besøgende kan relatere til. Hos design concern hjælper vi dig både strategisk og praktisk – uanset hvor langt du og din virksomhed er i processen.