Skab glæde for både kunder og bundlinje.

Vi hjælper dig med at hjælpe dine besøgende.

Få styr på din hjemmesides brugerflade (User Interface), så udseende, layout og navigation byder dine besøgende velkommen og effektivt guider dem rundt. Hos design concern designes indbydende og brugervenlige hjemmesider, der sikrer en god brugeroplevelse (User eXperience), hvor al interaktion føles intuitiv, og det er let at finde, hvad man leder efter. Det giver glade besøgende og flere konverteringer.

Med det rette grafiske udtryk, der matcher din virksomheds DNA, bliver designet ikke blot brugervenligt men også en aktiv del af din visuelle identitet. Få vores erfarne hjælp til gennemtænkt digitalt design, der forener brugeroplevelse og branding.

God oplevelse øger salget.

Skal din hjemmeside have en webshop, sørger vi ligeledes for, at den besøgende får et klart overblik over alle varer, nemt kan finde indkøbskurven og tilføje varer dertil samt bliver hjulpet sikkert gennem købsprocessen. Med brugervenligheden i top byder du på en let og gnidningsfri købsoplevelse, hvilket er altafgørende for at få tilfredse samt tilbagevendende kunder.

Læs mere om, hvordan du giver dine besøgende en god kunderejse, og hvorfor det er så vigtigt.