Let hosting, høj kvalitet.

For at din hjemmeside er tilgængelig online er der brug for et domænenavn, og det hele skal hostes via en server. Det er ligeledes nødvendigt, hvis virksomhedens ansatte skal have e-mailadresser, der ender på domænenavnet – fx lks@designconcern.com

Kvalitet betyder mere end pris, især når det gælder webhoteller. Men det kan være svært at forholde sig til alle de tekniske behov og udvalget af udbydere. Heldigvis er der hjælp at hente hos design concern.

Lad os hoste din WordPress hjemmeside, domæne og mailhotel, så du slipper for at skulle sætte dig ind i forskellige leverandører, priser og serverhastigheder. Vi har allerede den nødvendige viden og går efter kvalitet til konkurrencedygtige priser, når vi vælger samarbejdspartnere.

design concern gør det let for dig. Her har du mulighed for at samle hele din løsning, så du ikke skal holde styr på flere serverudbydere, og vi hjælper gerne med at flytte dine nuværende løsninger. Vi kan også rådgive dig om, hvilke domæner det giver mening at indkøbe.