Rebranding løfter salget til nye højder

Vento Nordic er en dansk distributør og totalleverandør af pejseindsatser, brændeovne, skorstene og tilbehør. Pejseindustrien har imidlertid haft trange kår de senere år. Dels er udbuddet stort i forhold til efterspørgslen, og dels vælger mange forbrugere brændeovnen fra. For at forbedre sit image og opnå mærkbare resultater i sit salg, ønskede virksomheden at gennemgå en rebrandingproces.

Vento Nordic

Resultater.

Udvikling af et gennemgående designunivers

Styrkelse af konkurrencekraft

Klargjort til vækst

Ny identitet og webshop

Om projektet.

Gennem en strategisk udviklingsproces fik Vento Nordic bekræftet hvilke kunder og markeder, som de fremadrettet skal fokusere på. Resultaterne fra udviklingsprocessen dannede grobund for en rebranding af hele Vento Nordics univers.

Al information fra den strategiske proces blev kogt ned og omsat til et nyt og lækkert designunivers og et nyt, moderne Vento Nordic-brand gennem deres nye website og -shop.

Fokus har bl.a. været, at Vento Nordic sælger et eksklusivt “møbel”. Det visuelle univers har derfor taget udgangspunkt i stemninger og sanselighed, da den emotionelle del af et køb har stor betydning.

Resultatet er at virksomhedens ønske om at henvende sig og sælge til arkitekter og bygherrers prestigebyggerier nu er gået i opfyldelse.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
Farvepalette

Relaterede cases.