Har du brug for Hosted Exchange?

En mailløsning på tværs af enheder.

Det er vigtigt at være tilgængelig i en tid, hvor meget af vores kommunikation sker digitalt. Med Hosted Exchange, der er Microsofts professionelle mailløsning, sikrer du din digitale tilgængelighed. Hosted Exchange er en stabil kontorløsning, der samler e-mail, kontakter og kalender samme sted og gør det tilgængeligt på alle dine enheder. Det betyder, at du kan tilgå dem på farten og på tværs af platforme. Alt synkroniseres, så du altid er up-to-date. Med Hosted Exchange kan din virksomhed få en fælles mappe, hvor alle eller udvalgte kan få adgang til de samme filer, som kan deles på kryds og tværs.

Få en Hosted Exchange pakke efter behov.

Du kan få Hosted Exchange gennem flere forskellige udbydere. Hos design concern har vi et samarbejde med Curanet, og hvis du opretter Hosted Exchange gennem os, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerhed, eller at dine mails går tabt. Curanet laver dagligt backup af e-mails, og alle Hosted Exchange-mailkonti er beskyttet gennem spamfilter og virusscanning. Der findes forskellige pakker af Hosted Exchange, og alt efter dit behov kan vi finde den løsning, der matcher din virksomhed bedst. Hos design concern hjælper vi dig gerne med at sætte Hosted Exchange op. Har du behov for mere end en mailløsning, bør du overveje Microsoft 365, som både indeholder mailløsning samt de populære og efterhånden uundværlige apps såsom Word, Excel, PowerPoint, Teams og OneDrive. Hvis du gerne vil læse mere om Microsoft 365, har vi også skrevet et blogindlæg om dette, som du kan finde ved at trykke her. Hvis du blot søger en mailløsning, kan du læse vores indlæg om mailhoteller her.

Har du brug for hjælp?

Vil du gerne beholde dine e-mails, kontakter, og kalender synkroniseret på tværs af platforme? Eller få daglig backups af e-mails, samt at beholde din mailkonti beskyttet gennem spamfilter og virusscanning?

Hos design concern, har vi lang erfaring inden for brugervenlige løsninger, og vi hjælper også gerne dig med at komme i mål med at give den bedste oplevelse blandt dine kollegaer.