Branding til ambitiøse strategikonsulenter

ARVL Partners består af strategikonsulenter, der er specialiseret i afsætning af fødevarer og consumer goods på det nordiske marked. Virksomheden havde behov for en stærk visuel identitet, der afspejler det nordiske afsæt.

ARVL Partners

Resultater.

Fleksibilitet i forbindelse med vækst

Styrkelse af brand

Klar sammenhæng mellem værdier og udtryk

{

“Jeg søgte et bureau med strategisk design som kerne. Jeg havde selv en klar idé om udtryk, stil og tone og havde behov for at få det omsat i en stilren og autentisk visuel identitet og et website, som udtrykker ARVL’s afsæt og fokus. design concern tilgik opgaven med præcis den ydmyghed, designfaglighed og intuitive forståelse for ambitionen, som jeg håbede. Jeg er super tilfreds med resultatet, og har sat pris på et inspirerende og ukompliceret samarbejde.”

Nicolai Bargholz, Managing Partner

Om projektet.

Det er erfarne kræfter, som står bag stiftelsen af ARVL Partners. Det var derfor vigtigt, at samarbejdet mellem design concern og ARVL Partners var tæt, så det bedste resultat kunne opnås og virksomhedens egne visioner kunne vækkes til live – og leve gennem etablering af et nyt brand og en markant visuel identitet.

Vi udviklede desuden et skalérbart website, hvis primære funktion er at give et klart og tydeligt indblik i, hvem ARVL Partners er, og hvad virksomheden tilbyder.

Da Danmark har en lang fødevarehistorie, var det et ønske fra virksomhedens side, at man i det visuelle udtryk kunne favne det historiske perspektiv kombineret med det moderne.

Et af de bærende elementer i identiteten er typografien og den grønne farve. Der er valgt en serif-typografi, der binder bro mellem det nye og det gamle. Logoet er designet med udgangspunkt heri. Samme typografi fungerer desuden som et bærende grafisk element på websitet.

Websitet er opbygget således, at det nemt kan udvides med flere sider, som virksomheden vokser sig større og får nye behov.

Virksomheden har fået et stærkt branding fundament at vækste på.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.