Pensionsrådgivere får let website

BEDSTpension sætter en ære i at hjælpe deres kunder med at vælge den rigtige pensionsordning. De er blandt de førende indenfor pensionsanalyse og bliver jævnligt omtalt i diverse medier. Virksomhedens hjemmeside trængte til fornyelse såvel visuelt som teknisk.

BEDSTpension

Resultater.

Opgradering af brand

Skalerbart website

Nem vedligeholdelse af website

Højnet online oplevelse og sikkerhed

{

“Vi havde behov for en ny og opdateret hjemmeside, der kunne imødekomme både kundernes og vores egne krav. Med andre ord ønskede vi en pålidelig, velfungerende og sikker løsning, som vi selv kan vedligeholde. Vi kom i kontakt med design concern, der med stor erfaring og indlevelse hjalp os trygt i mål. Hele processen forløb problemfrit, og resultatet er helt i top.”

Martin Styltsvig, Partner i BEDSTpension

Om projektet.

BEDSTpension havde brug for en opgradering af deres online tilstedeværelse for at afspejle den topprofessionelle og servicemindede virksomhed, de er. Hjemmesiden skulle derfor have en overhaling, så brandingen matcher BEDSTpension i dag.

Virksomhedens daværende hjemmeside var “hånd-kodet”, hvilket gjorde det svært for interne medarbejdere at administrere, og der opstod derfor ligeledes et behov for at få udviklet siden med henblik på let vedligeholdelse, så BEDSTpension selv kan håndtere den daglige drift.

design concern redesignede og opbyggede en ny skalerbar løsning med et design-løft, som bl.a. introducerede nye funtionaliteter såsom et LinkedIn-feed, som BEDSTpension altid havde drømt om. Der blev også opsat animationer på websitet, hvilket skaber liv og gør siden let aflæselig.

Websitet er opsat i WordPress og kræver ikke meget teknisk viden for BEDSTpension at vedligeholde, hvormed det kan håndteres internt uden at skulle have fat i udvikler. Websitet er tilmed blevet billigere at videreudvikle på, hvis flere funktionaliter skal tilføjes på sigt.

Relaterede cases.