Hvem er vi?

Mød design concern-teamet.

design concern består af et lille, erfarent og dedikeret team, som løser både store og små opgaver for vores kunder. Det gør vi i tæt samarbejde og ved at gøre brug af hinandens kompetencer.

Vi hjælper vores kunder med at skabe værdi og opnå dét, de drømmer om – og dermed gøre hverdagen både mere effektiv og nemmere.

Når du samarbejder med os, kommer du hurtigt på fornavn med vores team, og vil du gerne vide, hvem personerne bag design concern er, får du her en intro til os, der sidder på kontoret på Nørre Allé.

Teamet bag design concern.

Administrerende direktør

Lone.

Først skal du møde Lone, der holder styr på tropperne i design concern. Lone er administrerende direktør og har grundlagt design concern i 1992. Lone har en baggrund som industriel designer med en ph.d. fra Arkitektskolen. Med udgangspunkt i virksomheders og deres kunders behov, hjælper hun kunder med deres strategi og med at nytænke kunders virksomheder, hvilket skaber synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst.

Grafisk designer

Lene.

Dernæst har vi Lene, der er vores grafiske designer. Lene har været ansat ved design concern i 10 år, og hun har en professionsbachelor i grafisk og visuel kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation. Lene arbejder bredt med grafisk design, hvor opgavernes omfang spænder fra små kunder med et lille behov til større projektkunder. Lene arbejder primært med visuel identitet, redaktionelt design samt formgivning af logoer, grafik og emballage. Derudover laver hun også en del UX-design i forbindelse med webdesign.

Webudvikler

Thor.

Thor er vores webudvikler, og han har været ved design concern siden marts 2021. Thor har en professionsbachelor i digital konceptudvikling med multimediedesign som grunduddannelse. Thors opgaver spænder vidt og bredt, og han sidder med opgaver såsom design af arkitektur, interface og delelementer. Han udvikler og designer i WordPress, som han også laver og implementerer content til. Med hans opgaver hører der også hastighed- og SEO-optimering samt kodning i primært HTML og CSS.

Digital designer

Jannie.

Jannie har været hos os som digital designer siden 2022, hvor hun startede som praktikant før senere at blive ansat. Jannie har en bachelorgrad i kunsthistorie efterfulgt af en kandidatoverbygning i digital design, hvormed hun tilgår alle opgaver med et kreativt og kritisk analytisk blik. Med hendes sproglige færdigheder og passion for at designe digitale brugeroplevelser arbejder Jannie med en bred vifte af opgaver.

Webudvikler

Benjamin.

Benjamin er vores webudvikler-trainee og har været en del af design concern siden juni 2024. Han har en professionsbachelor i webudvikling og en baggrund som multimediedesigner. Benjamins opgaver inkluderer design af arkitektur, brugergrænseflader og individuelle elementer, samt udvikling og design i WordPress. Han arbejder også med hastigheds- og SEO-optimering samt kodning i HTML, CSS og JavaScript. Benjamin bidrager med frisk energi og nye idéer til vores projekter.

Praktikanter og samarbejder.

Udover den faste medarbejderstab har vi et tæt samarbejde med en række eksterne specialister fra forskellige fagområder, som vi typisk har samarbejdet med gennem mange år. Derudover har vi ofte studerende fra forskellige studieretninger i praktik. Det betyder videndeling på alle niveauer – og så bidrager det positivt til de mange forskelligartede opgaver, som vi løser sammen med kunder i mange brancher.

Har du brug for hjælp?

Hos design concern drager du fordel af vores lange erfaring og stærke kompetencer – og alt efter behov får du også adgang til andre dygtige specialister, som vi ofte har samarbejdet med i mange år. Vi giver din virksomhed merværdi og skaber løsninger, der bidrager til vækst.