Hvem er vi?

Mød design concern-teamet.

Hos design concern er vi et lille dedikeret og erfarent team , som tilsammen løser store og små opgaver for vores kunder. Vi sparrer med hinanden, vi hjælper hinanden, og vi gør brug af hinandens kompetencer. Alt sammen til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Når du samarbejder med os, kommer du hurtigt på fornavn med vores team. Vil du gerne vide, hvem personerne bag design concern er, får du her en introduktion til os, der sidder på kontoret på Nørre Allé.

Teamet bag design concern.

Administrerende direktør

Lone.

Først skal du møde Lone, der holder styr på tropperne i design concern. Lone er administrerende direktør og har grundlagt design concern i 1992. Lone har en baggrund som industriel designer med en ph.d. fra Arkitektskolen. Med udgangspunkt i virksomheders og deres kunders behov, hjælper hun kunder med deres strategi og med at nytænke kunders virksomheder, hvilket skaber synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst.

Grafisk designer

Lene.

Dernæst har vi Lene, der er vores grafiske designer. Lene har været ansat ved design concern i 10 år, og hun har en professionsbachelor i grafisk og visuel kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation. Lene arbejder bredt med grafisk design, hvor opgavernes omfang spænder fra små kunder med et lille behov til større projektkunder. Lene arbejder primært med visuel identitet, redaktionelt design samt formgivning af logoer, grafik og emballage. Derudover laver hun også en del UX-design i forbindelse med webdesign.

Digital designer

Sebastian.

Så kommer Sebastian. Sebastian er digital designer og har været ansat hos design concern siden december 2019. Han er uddannet multimediedesigner og har tidligere arbejdet som art director og selvstændig digital art director, hvor han primært har siddet med sine kunders digitale touch points, men også packaging design, brand identitet og grafisk design. Hos design concern arbejder Sebastian primært med digitalt design, visuelt design, UI/UX og hjemmesideudvikling i WordPress.

Webudvikler

Thor.

Sidst men ikke mindst, så har vi Thor. Thor er vores webudvikler, og han har været ved design concern siden marts 2021. Thor har en professionsbachelor i digital konceptudvikling med multimediedesign som grunduddannelse. Thors opgaver spænder vidt og bredt, og han sidder med opgaver såsom design af arkitektur, interface og delelementer. Han udvikler og designer i WordPress, som han også laver og implementerer content til. Med hans opgaver hører der også hastighed- og SEO-optimering samt kodning i primært HTML og CSS.

Praktikanter og samarbejder.

Udover den faste medarbejderstab har vi et tæt samarbejde med en række eksterne specialister fra forskellige fagområder, som vi typisk har samarbejdet med gennem mange år. Derudover har vi ofte studerende fra forskellige studieretninger i praktik. Det betyder videndeling på alle niveauer – og så bidrager det positivt til de mange forskelligartede opgaver, som vi løser sammen med kunder i mange brancher.

Mission og vision.

Vi har en mission om, at vi med strategisk indsigt, digital power og kreativ kant bringer din virksomhed tættere på jeres drømme og visioner. design concern hjælper dig med at udvikle brugervenlige produkter, services og digitale løsninger, som gør hverdagen nemmere og smartere for dig og dine kunder.

Vores vision er, at vi gennem designtænkning vil forvandle hver dag til en leg.

Har du brug for hjælp?

Hos design concern drager du fordel af vores lange erfaring og stærke kompetencer – og alt efter behov får du også adgang til andre dygtige specialister, som vi ofte har samarbejdet med i mange år. Vi giver din virksomhed merværdi og skaber løsninger, der bidrager til vækst.