Brushup skaber interesse og gør hverdagen nem

Nem-Sagsbehandling har lang erfaring med professionel og effektiv sagsbehandling af bolighandler. Virksomhedens hjemmeside trængte til fornyelse såvel visuelt som teknisk. Blandt ønskerne var et brushup, som afspejler virksomhedens DNA i dag, samt en teknisk opgradering, der gør opdatering af hjemmesiden nem at håndtere in-house.

Nem-Sagsbehandling

Resultater.

Opgradering af brand / visuel identitet

Skalerbart website

Nem vedligeholdelse af website

Højnet online oplevelse og sikkerhed

{

Vi havde en lækker hjemmeside i forvejen, men havde behov for, at der kom mere liv i siden, og den blev opdateret til 2023 niveau. Jeg var blevet anbefalet at kontakte design concern i mit netværk.

design concern ramte mit ønske/behov med det samme, og processen til en færdig og lækker ny hjemmeside var hurtig og effektiv. Meget kompetente medarbejdere, som altid er meget servicemindede. Jeg har været meget tilfreds igennem hele forløbet og vil klart anbefale virksomheden til andre.

Helle Nordlund, Nem-Sagsbehandling

Om projektet.

Nem-Sagsbehandling udvikler sig løbende. Derfor var der også brug for en opgradering af deres online tilstedeværelse for at afspejle den servicemindede og kundenære virksomhed, de er. Det var tid til et brushup, så brandingen matcher Nem-Sagsbehandling i dag.

Virksomhedens daværende hjemmeside var “hånd-kodet”, hvilket gjorde det svært for interne medarbejdere at administrere, og der opstod derfor ligeledes et behov for at få udviklet siden med henblik på let vedligeholdelse, så Nem-Sagsbehandling selv kan håndtere den daglige drift.

design concern redesignede og opbyggede en ny skalerbar løsning med et friskt design-løft, som bl.a. introducerede nye varme farver. Der blev også opsat animationer på websitet, hvilket skaber liv og gør siden let aflæselig.
Websitet er opsat i WordPress og kræver ikke meget teknisk viden for Nem-Sagsbehandling at vedligeholde, hvormed det kan håndteres internt uden at skulle have fat i udvikler.

Relaterede cases.