Skaf varme leads via Leadinfo.

Har du hørt om Leadinfo?

Ellers er det i hvert fald på tide. Her hos design concern har vi hænderne oppe over, hvor begejstrede vi er for Leadinfo og det, som det kan.

Hvis du ikke allerede kender Leadinfo, så er det en software, der identificerer virksomhedsbesøgende på din hjemmeside. Du kan derigennem se, hvor mange sider virksomheden har besøgt, hvor lang tid de har brugt på din hjemmeside, og hvor de kommer fra – om det er regionalt, nationalt eller internationalt. Det er dermed nemt at finde ud af, hvilke besøgende der er dine varmeste leads, og som du måske bør tage kontakt til. Det kunne jo være en potentiel kunde.

Det lyder måske lidt teknisk, men Leadinfo har skruet op for brugervenligheden, hvormed de giver et godt overblik over alle de forskellige features. Derudover kan trackingværktøjet også integreres med ca. 70 integrationer, hvorfor du næsten kan være sikker på, at det også kan forbindes til en software, du i forvejen bruger. Personligt har vi integreret Leadinfo med blandt andet Google Ads, så vi dermed kan se vores data fra Google Ads inde i Leadinfos dashboard.

Derudover integrerer vi også Leadinfo op mod Asana, som er et projektstyringssystem. Vi har lavet flere ”triggers” i Leadinfo, som identificerer, hvilke leads vi synes er interessante, og disse leads bliver automatisk tilføjet til Asana. Dette giver et hurtigt og overskueligt overblik over, hvilke leads vi skal have taget fat i. Vi kan dernæst notere omkring al kontakt, som vi har med virksomheden, så alle internt har et overblik og hurtigt kan se, hvad der sidst blev talt om.

Hos design concern bruger vi de data, som Leadinfo kommer med til at blive klogere på, hvor vores besøgende kommer fra, hvor mange sider, de besøger, og deres kunderejse. Vi får dermed en idé om, hvordan vores leads handler på vores hjemmeside, og om der er noget, vi kan forbedre, så den næste besøgende bliver til en kunde. Tippet er hermed givet videre.

Hvorfor Leadinfo?

Fakta om Leadinfo.

  • Det er brugervenligt og nemt at finde rundt i
  • Det er GDPR-sikret og overholder alle reglerne
  • Det har ca. 70 integrationer
  • Kan finde IP-adresser fra 214 lande
  • Har en unik database, der giver indblik i besøgsmønstre

Hvad kan det bruges til?

  • Du får et overblik over dine besøgende
  • Du får et indblik i kunderejsen
  • Til at generere leads
  • Sende varme leads videre til en kollega
  • Få en detaljeret brugeradfærd gennem adfærdsanalyser

Har du brug for hjælp?

Er du interesseret i at vide mere om Leadinfo eller vil du have hjælp til at sætte det op? Så kontakt os på telefon 8676 1022.