Er din webshop klar til Black Friday?

Hvorfor bør du forholde dig til Black Friday?

November har de seneste par år været den mest omsættende måned inden for e-handel. Det har helt klart noget at gøre med Black Friday eller Black Week, som det efterhånden er blevet til, og Cyper Monday. Når datoen i år siger 25. november, er der fuld knald på salget og rig mulighed for at få masser af kunder i din webshop.

Dansk Erhverv vurderer, at der i 2021 blev solgt for mere end 3,2 mia. kr. på nettet gennem ugen, og dermed slog det rekorden fra 2020. Der er mange penge i e-handel, og det er vigtigt, at hvis du ejer en webshop, at den er klar til Black Friday.

I oktober skrev vi et blogindlæg om, hvad du skal vide, inden du bygger et website, og hvis du ejer en webshop, er det væsentligt, at den er klar til de mange kunder og den store omsætning, der er at hente til Black Friday. Det er ikke nok, at du har en brugervenlig hjemmeside, din webshop skal også leve op til visse forventninger. Hvis ikke din webshop lever op til forventningerne, så søger kunderne andre veje. Dine kunder skal have en god købsoplevelse, så kunden har lyst til at handle hos dig igen. Din webshop skal være nem og lækker at navigere rundt i, tilbud og varer skal være til at forstå, og det skal være nemt at betale.

Har du gode produktbeskrivelser? Gode produkttekster? Og gode produktbilleder?
Jo bedre du har gjort forarbejdet, jo mere sandsynligt er det, at dine besøgende bliver til kunder. Selvom du måske ikke tjener særlig mange penge på de kunder, som du får Black Friday, så er salg nummer 1 betydeligt sværere end salg nummer 2. Derfor skal du bruge Black Friday smart og strategisk. En kunde, der gentagende gange køber noget hos dig, kan være meget værd på den lange bane.

Står du og skal i krig med at sætte din webshop op, eller vil du gerne have optimeret din nuværende? Så tøv ikke med at tage fat i os hos design concern. Vil du gerne vide mere om, hvordan vi hjælper, så kontakt os på tlf. +45 8676 1022.