WooCommerce som webshop.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et webshop-plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at sælge dine produkter via din WordPress hjemmeside. Det betyder, at du kan administrere størstedelen af din webshop med produkter og ordrestyring direkte fra dit WordPress-kontrolpanel. Du behøver derfor ikke flere separate løsninger, da du kan styre det hele fra samme kontrolpanel. Derudover er WooCommerce også et af de bedste og mest udbredte webshop-systemer, der driver 39,29% af alle webshops verden over og er den største e-handelsplatform i verden.

Da WooCommerce er et plugin til WordPress, skal din hjemmeside være lavet i WordPress. WordPress er det man kalder et open source content management system, et såkaldt åben kilde system. Det gør, at du selv kan tilgå din hjemmeside, samt videreudvikle og foretage ændringer derpå. Det betyder også, at du med et WooCommerce plugin selv kan tilpasse, hvordan din webshop skal se ud, da du selv har adgang til den åbne kilde. Med WooCommerce får du derfor en brugervenlig løsning, der er nem at sætte op, arbejde i og administrere. Webshoppen er mobilvenlig og kan nemt skaleres op, hvis du har behov for det. Du har naturligvis også mulighed for at få hjælp til hele eller dele af opgaven. Måske ønsker du selv at opdatere content og lade andre om det tekniske?

OnPay som betalingsløsning.

Selvom vi er store fortalere for WooCommerce som webshopløsning, så kan WooCommerce ikke det hele. Her skal du fx være opmærksom på, at når du benytter WooCommerce, så kan dine besøgende kun betale med bankoverførsel, check, efterkrav og PayPal. Skal dine besøgende have mulighed for at betale med betalingskort eller via MobilePay, skal du oprette en betalingsgateway. Det er heldigvis meget nemt, og hos design concern bruger vi f.eks. OnPay til vores kunder.

Med OnPay får du en betalingsløsning, der muliggør betaling med betalingskort, ANYDAY Split og ViaBill. Dertil er den også integreret med MobilePay, MobilePay Check-out, Apple Pay, Google Pay, Vipps og Swish. OnPay er i øvrigt  PCI certificeret, hvilket vil sige, at løsningen lever op til kortindustriens fælles sikkerhedsstandard.

Vil du vide mere?

Hos design concern kan vi installere WooCommerce og inkorporere OnPay til din webshop. Vi har lang erfaring inden for webshopløsninger, og vi kan også finde en løsning, der passer til netop dig og dine kunders behov.