Skalerbart. Let.

Fremtidssikret.

Brugervenligt for besøgende og medarbejdere.

Med WordPress og temaet Divi får du en skalerbar hjemmeside i et Open Source CMS-system, der løbende bliver opdateret og forbedret. Det er samtidigt brugervenligt, så afhængigt af behov og teknisk kunnen kan du også blive klædt på til selv at vedligeholde din hjemmeside – helt eller delvist med vores assistance. WordPress giver også adgang til alle de nødvendige plugins for en online butik, der passer til dine og dine kunders behov.

Hos design concern står vi klar til en snak om dine hjemmesidebehov – og selvfølgelig også til at hjælpe dig med at videreudvikle forretningen som din design- og webudvikler. Vi sørger for, at designet matcher din visuelle identitet, og at dine besøgende får en god oplevelse med et gennemtænkt UX/UI.

Dit system med fremtid og fordele.

Hos design concern udvikler vi primært i det markedsledende CMS-system WordPress, fordi det byder på mange muligheder indenfor plugins og designs, har et brugervenligt kontrolpanel samt tilmed er hurtigere end mange af dets konkurrenter. Som et populært Open Source system er du samtidigt fremtidssikret, da det hele tiden bliver udviklet på og løbende opdateres til gavn for dets brugere. Har du brug for hjælp til at vedligeholde din hjemmeside, så du har de seneste udgaver af moduler og plug-ins, tilbyder vi WordPress serviceaftaler efter behov.