Kend dine brugeres krav.

Dine kunder har høje forventninger til dig og din virksomhed. Ved du hvilke?

Måske ved du allerede, hvad der gør dine kunder glade. Men ved du også hvad der stresser eller frustrerer dem? Hvor godt kender du egentlig dine kunder?

Når du kender dine kunder til bunds, ved du også hvilke problem- eller mulighedsområder, du skal fokusere på så dine kunder forbliver tilfredse–og forsætter med at handle med dig.

Derfor er det en rigtig god idé ind i mellem at tage temperaturen på, hvordan dine kunder oplever dine services–online såvel som offline. Den gode nyhed er, at du kan få hjælp til opgaven.

Hos design concern arbejder vi med afdækning af brugerbehov. Med udgangspunkt i viden om dine kunders behov, hjælper vi dig med at prioritere, hvor du kan sætte ind. Vi hjælper også med at udvikle nye services, digitale løsninger og produkter som skaber unikke brugeroplevelser, der matcher brugernes behov.

Gennem workshops og den innovative arbejdsmetode Google Sprint finder vi ind til din virksomhed og dine kunders værdier. Vi hjælper med at skabe løsninger, store såvel som små, som du og dine kunder vil elske.

Når din virksomhed forstår og agerer på kunders behov, er det med til at gøre hverdagen nemmere og smartere. Dermed står virksomheden stærkt i konkurrencen om kundernes gunst i en digitaliseret verden, hvor den næste leverandør kun er muse-klik væk.

Digitaliseringen gør det nødvendigt at være omstillingsparat og imødese kundernes behov. Er du klar?

Sådan kan vi hjælpe dig.

Bliv afklaret via en workshop.

En workshop kan give dig klarhed. Vi tester her dine idéer til nye løsninger. Med en workshop giver vi dig svar på følgende spørgsmål

 • Vil dine kunder investere i eller vælge at bruge din nye løsning?
 • Kan kunderne finde ud af, hvordan den bruges?
 • Er der noget, der kan forbedres?
 • Kan idéen føres ud i livet inden for budgettet?
 • Er det lønsomt for din virksomhed?

Workshoppen er et godt værktøj til at finde ud af, om det eksempelvis er en god idé at investere i en webshop eller udvikle en digital løsning, der kan spare dig og dine medarbejdere tid og penge.

Find og tryktest idéer via et sprint.

Med et Google Sprint skaber vi afklaring og tryktester idéer til, hvordan du kan forbedre dine kunders oplevelser af din virksomhed.

Vi tager dig med på et sprintforløb, som skræddersyes til dine behov. Her får du

 • Indsigt i udfordringer og muligheder
 • Idegenereret og tryktestet nye ideer
 • Skabt overblik og handleplan

Efter sprintet har du overblik over hvad der giver bedst mening og hvordan du kommer i gang. design concern tilrettelægger og faciliterer sprintet, og hjælper din forretning godt videre med en handleplan, som du kan komme godt i mål med nye indsatser.

Se hvordan vi hjalp andre.

ELAS

Afdækning af kunderejsen styrker online profil.

Udfordring. At blive skarpe på målgrupperne og deres behov, at afdække vækstmuligheder på eksportmarkedet og sikre, at virksomheden håndterer kundebehov og touchpoints bedst muligt.

Resultat. Website, der afspejler og demonstrerer

 • Målgruppenes brugerbehov (medico, industri og fashion)
 • Samarbejdsmuligheder, produkter og services
 • ELAS’ knowhow, alle værditilbuddene

Websitets strømlinede og brugervenlige designunivers virker indbydende og er nemt at afkode for eksisterende og ikke mindst potentielle kunder. Det øger virksomhedens synlighed og medvirker til mersalg såvel herhjemme som på eksportmarkederne.

Ungliv.dk

Målrettet webportal til sårbare unge, forældre og fagprofessionelle.

Udfordring. At afkode behov og udvikle ideer til et digitalt univers, som tilfredsstiller behovene for tre målgrupper: De unge selv, de pårørende og de fagprofessionelle. Hvad er behovene og hvordan gør vi det?

Resultat. Inddragelse af medarbejdere, afdækning af målgruppernes behov, videndeling, prioritering. Beslutningsgrundlag og handleplan for udvikling af webplatform.

 • Brugerbehov tydeliggjort og prioriteret
 • Wireframes og navigationsdesign, test med brugere og validering
 • Handleplan for klargøring af målrettet webplatform og online tiltag til målgrupperne

På baggrund af sprintet er webportal opsat og har betydet nem adgang til viden for de forskellige faggrupper, nem håndtering internt hos Ungliv.dk og mulighed for skalering med webinar og yderligere videndeling.

Spangkilde Teknik

Behovskonfigurator afdækker kundebehov og skaffer varme salgsleads.

Udfordring. Hvordan får kunderne nemmest muligt online info om produktvarianter, der passer til netop deres behov?

Resultat. Online konfigurator, der

 • Sikrer, at kunden præsenteres for alle variations- og tilkøbsmuligheder
 • Gør det nemt at sende en ordreforespørgsel/pris på den ønskede konfiguration
 • Fungerer som indsalgsværktøj, der skaber varme leads

Konfiguratoren gør det nemt for kunden selv at få et overblik over mulighederne – uden at være produktekspert. Samtidig fungerer det som et online salgsværktøj for Spangkilde Teknik, der hurtigt og nemt kan demonstrere de forskellige muligheder.